"A tady vsude okolo je caj. Caj, samy caj. Jenom caj. Caj, caj a caj". Tak tohle byl komentar pruvodce, kdyz jsme projizdeli cajovymi plantazemi v Cameron Highlands. Stejne jako v Sape je rejze, tady je vsude caj. Cerny caj.
Byli jsme se podivat i v tovarne na zpracovani caje, vsude to tam nadherne vonelo :o).
Podle vykladu se nejlepsi cajove listky nachazeji na vrcholu rostlinky a caj je tam taky nejjemnejsi, neni tak ostry, vynika jeho chut. Pije se vyhradne bez mleka a cukru, jinak tu chut znicite.
Nize na rostline jsou hrubsi a vetsi listy, stejne tak chut je silna a velice vyrazna. Caj z techto listu se pije s mlekem a cukrem.
V podstate odpad, ktery zbyde a neprojde vyberem do prvnich dvou skupin, se ochuti nejakou tresti a zbyde z toho to, co si normalne kupujeme v Delvite nebo Tescu, tj. nejaka ovocna divna voda, ktera ma s cajem, krome nazvu, maloco spolecneho, voni a chutna to uplne jinak. Tahle sorta se muze pit jakkoliv, treba s rumem, stejne je to uz jedno :o)
B. v klastere, kde bydli ten zazracny mnich, co me inspiroval k napsani "888 slov".
A tady jsme bydleli my, moc pekne prostredi, vsude kytky a styl stare Anglie.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat